מכוניות למכירה
רכב פרטי רכב מסחרי רכבי 4X4 אופנועים וקטנועים לוח החלפות אביזרים לרכב טרקטורונים ואופנועי ים
דברו איתנו הוסף למועדפים טיפים למוכר ולקונה סוכן חכם הוספת מודעה

לוחות רכב קרלוס - ככה מוכרים רכב !          מזל טוב להלל אוטו נטו לרגל פתיחת הסניף החדש בסגולה פתח תיקוה !          זוכה ראשונה במבצע ההגרלה הגדול - מפרסמים מודעה בתשלום ומשתתפים בהגרלת שעון סרטינה בשווי 3000 ש"ח !                                     מבצע מיוחד ללקוחות לאומי קארד משלמים פחות או בנקודות                   תהנו!! ולא לשכוח - קרלוס כאן בשבילכם.

עשרת המבוקשים
בטיחות בדרכים
מבזקים
מאמרים
הפינה של טיקו
ארכיון
 
חפש במגזין
חפש במגזין








שם הכותב: כתבה חדשה 27/03/2011 10:55:36

הטמעת מערכת פריוריטי

 

הטמעת מערכת פריוריטי במערכות ניהול למסעדות

ניהול המסעדות עבר גם הוא מתיחת פנים בעשור האחרון, ויותר מסעדות מיישמות מערכת ניהול חוצת ארגון בכדי לנהל בצורה טובה ויעילה יותר את העסק. ענף המסעדנות בארץ מאופיין בדינמיקת תחרות לא פשוטה, ולכן יש ערך רב לניהול נאות. גם מבחינת ניהול מלאי מצורכי המזון וחומרי הגלם, ניהול השירות לשולחנות ויצירת פילוחים ודו"חות כספיים – הטמעת מערכת פריוריטי תורמת רבות לעסק מסוג זה.

 

מערכת פריוריטי במסעדות - איפיון הצורך

השוק הקמעונאי בישראל לרוב אינו יציב מבחינת ביקושים והיצע, וידוע כי מסעדות ובתי קפה הם מהנפגעות הגדולות כאשר משברים כלכליים מכים בישראל ומיתון פושה בכל. לכן, גם מתוך הבנה לנושא זה, נוצר הצורך הבסיסי במערכת ניהול נאותה שתוכל לתת למנהלי המסעדה והבעלים גם תמונה מצב מפורטת ומדויקת וגם שירות ללקוחות.

 

כיצד זה פועל?

מערכת פריוריטי, כפי שצוין קודם, הינה מערכת חוצת ארגון. דבר זה אומר כי כל המערכות של העסק הן מודולים שלה, ולכן היא מתבססת על בסיס נתונים אחד אחיד ממנו שואבים מידע והמידע זורם ממנו בצורה מסונכרנת ומדויקת להפליא. אחד האספקטים החשובים בניהול מסעדה, לדוגמא, הוא ניהול המלאי. מסעדה איכותית המציעה תפריט טרי כל יום מחויבת לעקוב אחר מלאי חומרי הגלם שלה בכדי לדעת אילו חומרי גלם כדאי להזמין, כמויות וכמובן שלא "להיתקע" עם מלאי של חומרי גלם שאין בהם צורך ולמעשה להפסיד כסף על סחורה לא שימושית.

 

ומצד שני, אספקט נוסף של ניהול מסעדה הוא בשירות ללקוחות – מומלץ לארגן את המסעדה על פי שולחנות ממוספרים במחשב כאשר כל פעם כשיש הזמנה היא מוקלדת למחשב ישירות, כך שבסוף הארוחה החשבון היוצא הינו מדויק ולא נגרמת עוגמת נפש למי מין הצדדים כאשר ישנם טעויות בחשבון. מודולים מתקדמים של מערכת פריוריטי מאפשרים כמובן גם הכנסת פרמטרים המשפיעים על עלות המנה כגון כרטיס חסר מועדון, שוברים מיוחדים וגם תשלום בקופונים או אמצעי תשלום אחרים והזנת הנחות אוטומטיות.

 

חשיבותם של דו"חות בניהול מסעדות

לסיכום, מסעדות רבות הטמיעו גם את ההבנה ככי הטמעת מערכת פריוריטי למעשה מספקת להם כלי ניהולי חשוב מאין כמוהו – דו"חות ניהוליים. דו"חות אלו מספקים תמונת מצב עדכנית גם לגבי מצב הכספים של העסק – הוצאות מול הכנסות, התחייבויות לספקים ועוד, וגם מצב לגבי העסק עצמו – שביעות רצון לקוחות, מנות מועדפות בתפריט ומנות שאולי יש לשקול את הוצאתן או הקטנת תדירות הופעתן עקב מיעוט בביקוש.

 

בכל אופן, הטמעת פריוריטי היא בחירה נבונה ומשתלמת לטווח הארוך עבור בעלי מסעדות, המעוניינים להכניס מערכת שתסייע לייעל את העבודה וגם תסייע בהקטנת עלויות מאחר וכל העבודה כולה מתייעלת.

 

 

 

 

הכתבה התפרסמה בתאריך 27/03/2011 10:55:36

? הוסיפו תגובה
    כל הזכויות שמורות לוח רכב קרלוס © 2004-2007 הנהלת האתר אינה אחראית לתוכן המודעות המפורסמות בו. אינדקס רכבים | תקנון | עזרה | צור קשר    

 

אתרים מבית SUN NET   sun net
 
 
 
קטגוריות פופולריות
 
 
<